«ΦΟΥΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

«ΦΟΥΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Σταθης Γεωργιαδης

http://stathis1963.blogspot.gr/2015/05/blog-post_32.html
Όπως πάντα ο Γιώργος Προκοπίδης και η εταιρεία synfor είναι κοντά στα μεγάλα γεγονότα και  στηρίζουν έμπρακτα κοινωνικές δράσεις που έχουν στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής παιδιών που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα.

Έτσι λοιπόν ο ίδιος αλλά και η εταιρεία που εκπροσωπεί δήλωσαν <<παρών>> στο τουρνουά που οργανώθηκε από το <<Χαμόγελο του παιδιού>> το διήμερο 15 και 16 Μαΐου με τον τίτλο <<Σκοράρουμε για το χαμόγελο>>.Αυτές οι 2 μέρες ήταν μια μεγάλη αθλητική γιορτή στην οποία συμμετείχαν 1.700 παιδιά που αγωνίστηκαν σε 38 αγώνες για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι αγώνες της δεύτερης μέρας ξεκίνησαν στις 10:00 το πρωί και διήρκεσαν ως τις 17:30. Το κλίμα που επικράτησε ήταν θερμό και εγκάρδιο με τους μικρούς παίκτες να αγωνίζονται ασταμάτητα και τους γονείς και φίλους στις κερκίδες να τους επευφημούν.
Όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές τιμήθηκαν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με ατομικό έπαινο αλλά και κάθε Ομάδα με ειδική πλακέτα βράβευσης.
Κατά την Τελετή Βράβευσης του τουρνουά βραβεύτηκαν οι ομάδες, οι φορείς/υποστηρικτές και οι χορηγοί του ποδοσφαιρικού τουρνουά παρουσία μεταξύ άλλων της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσσαλονίκης κας Βούλας Πατουλίδου, του Προέδρου της Π.Α.Ε. Ηρακλή κ. Σπύρου Παπαθανασάκη  και του Προέδρου του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κ. Γιαννόπουλου.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *